You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cea mai moderna soluție pentru managementul flotelor auto

Oferim posibilitatea unei performante superioare si controlului complet al managementului Flotilei de autovehicule, precum si al persoanelor în limitele legalității.

Beneficii si economii folosind e-TRACK

Siguranta vehiculului

Folisind sistemul nostru de localizare GPS puteti avea permanent contact cu vehiculul si il puteti localiza pe harta cu o precizie de 5 m

mai mult
Aplicațiii adiționale

Pentru clientii nostri oferim fără costuri suplimentare mai multe aplicatii adiționale. Dashboard pentru monitorizare individuala,Logistică pentru firmele de distribușie, NimBUS pentru firmele de transort calatori, etc.

mai mult
Controlul nivelului de combustibil

Cu ajutorul unor dispozitive specializate poate fi realizata monitorizarea si altertarea în cazuri speciale in timpo real a nivelului de combustibil din rezervoarele vehiculelor.

mai mult

Fleet management services In timp real 24/7

Monitorizarea vehiculelor aduce mari economii finaciare si de timp pentru conducatorii departamentelor auto. De asemenea aduce un mare benficiu la productivitatea muncii.

e-TRACK, cea mai mderna solutie pentru monitorizare si managementul flotei:

Monitorizare prin GPS sau & video-GPS

O soluție foarte la îndemână ca si folosire dar și ca nivel de preț.Soluția este validată de peste 1.300.000 de vehicule monitorizate pna la această dată.Funcșionează pe aproape orice mediu de verificare, calculator,laptop sau smartphone. Poate fi folosit pentru orice tip de echipament sau vehicul in miscare intr-un mod foarte simplu.

mai mult

Costuri de utilizare

Monitoizarea combustibilului

Folosind dispozitive suplimentare cum ar fi sonde specializate pentru combustibil sau computerul vehiculului aplicația determină in timp real scurgerile sau furturile din rezervorul vehiculului .

Conducerea defectuoasă

Peste 30% odin costurile cu combustibilul și 90% din accidente sunt influenșate de stilul de condus al șoferului. Cu ajutorul aplicației Eco Driving acest lucru poate fi ușor ținut sub control

Comunicare in timp real cu flota de la calculator

e-TRACK folosește o tehnologie inovatoare care permite comunicarea cu șoferii prin SMS in timp real direct din aplicației și păstrează istoricul acestor convorbiri.

Doar cea mai bună

Pentru a putea dovedi acest lucru trebuie doar să ne contactați si vă vom oferi un cont demo pentru a înțelege cum si de ce numim acastă aplicație " Cea mai bună".