You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cea mai moderna soluție pentru managementul flotelor auto

Oferim posibilitatea unei performante superioare si controlului complet al managementului Flotilei de autovehicule, precum si al persoanelor în limitele legalității.

Cea mai modernă soluție pentru monitorizarea vehiculelor

Compania noastra oferă o gamă largă de monitorizări prin GPS precum și multe alte aplicții conectate cu aceasta și necesare oricărei companii care are ca obiect de activitate,transportul marfurilor, bunurilor și persoanelor, precum si oricarei companii care deținr o flotă auto pentru reducerea și eficientizare costurilor de management.

Mai mult

e-TRACK GPS Advanced fleet management solution

 • 1300 modele GPS integrate

  Aducem în piață singura soluție de monitorizare prin GPS care poate inegra mai mult de 1300 modele de gps.Astfel putem oricând sta la dispoziția companiilor care dooresc sa schimbe furnizorul de aplicatii de monitorizare într-un mod foarte simplu si fărăr costuri suplimentare penreu echipamente.

  Mai mult
 • Aplicații GPS

  Soluții specializate pentru diverse industrii. Distributie,transportul de persoane, calculul si evidența kilometrilor efectuați in interes privat de către șoferii companiei.

  Mai mult
 • Monitorizare video online

  Cu ajutorul HD-Eye, aplicație pentru moniroizare video si gps online, traficul de călători nu mai are necunoscute. Programarea curselor, orarul de lucru, numarul de călători pe fiecare cursă, etc sunt doar câteva dintre rezultatele obținute.

  Mai mult

NIMBus Soluție ultramodernă

Transportul modern de călători trebuie să facă față unor provocări din ce în ce mai mari privind dispecerizarea, raportarea si urmarirea activiății autobuzelor, tramvaielor și troleibuzelor. Astfel datele colectate de la autovehicule sunt transmise la un centru pentru dispecerizare folosind retelele GPRS/3G/4G .

Mai mult
Logistică 2.3
Logistică 2.3

Aplicație gandită si realizată pentru profesioniștii din distribuția de mărfuri.

Organizeaza, economiseste si planifică rutele in timp real pentru transportul mărfurilor catre beneficiari.

Mai mult